077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten berging

Wil je een praktische houten berging kopen? Weet dan dat je bij Van de Munckhof zeer veel keus hebt. Wij maken onze bergingen prefab, waardoor de leveringsperiode maar heel kort is. Ook mag je uitgaan van een zeer lange levensduur, zodat je jaren plezier hebt van de berging. De kosten vallen overigens heel erg mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het maken van houten bergingen. We maken er graag een op maat voor jou. 

Een berging hout voor in de tuin


Een houten berging heeft veel praktische voordelen. Wil je hem gaan gebruiken voor het opbergen van het gereedschap? Je kunt natuurlijk ook voortaan de fietsen in de berging parkeren. Regelmatig gebruiken mensen een berging voor hun hobby of werk. Het is prettig om daar een aparte ruimte voor te hebben. Zeker als je tijdens je werk of hobby veel spullen nodig hebt, is het prettig wanneer je deze niet steeds hoeft op te ruimen. Dat kost tenslotte elke keer weer tijd. In een berging maakt het niet uit als je het een paar dagen laat liggen.

Een houten berging kopen

Een perfecte indeling voor berging van hout is belangrijk. Als je helder hebt waar je de berging voor gaat gebruiken, dan kunnen we eventueel samen bekijken welke indeling het handigst is. Aan welke kant komt de deur? Ook kijken we dan of je een enkele of een dubbele deur neemt. Op het gebied van ramen denken en kijken we ook graag met je mee. Je mag altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Het is wellicht ook handig om ons showterrein een keer te bezoeken. Dan kun je de bergingen uitgebreid bekijken. We geven je dan meteen een prijsindicatie als je dat op prijs stelt.