077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een hardhouten tuinhuis met overkapping

Wil je dolgraag een hardhouten tuinhuis met overkapping kopen? Of twijfel je toch nog tussen hardhout en zacht hout? Er is bij de aanschaf natuurlijk wel een verschil in prijs. Je zult echter merken dat dit zich al snel terugverdient. Een tuinhuis van zacht hout of van namaak hardhout verslijt veel sneller. Het zou jammer zijn als je het tuinhuis al na een paar jaar niet meer kunt gebruiken. Bij hard hout hoef je daarvoor niet bang te zijn. Zeker niet als je het tuinhuis koopt bij Van de Munckhof. Wij maken tijdens de productie van onze tuinhuizen alleen gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ook qua ervaring zit je bij ons helemaal goed. Onze vakmensen weten precies waar ze mee bezig zijn.

Een tuinhuis hardhout met overkapping


Een hardhouten tuinhuis met overkapping is voor veel mensen een droom. Het is toch heerlijk om in je tuin extra bergruimte te hebben? Kun je eindelijk op een prettige manier de fietsen stallen. Of misschien wil je een betere plek voor het tuingereedschap. Het kan natuurlijk ook dat jij hele andere plannen hebt voor het tuinhuis van hardhout. Misschien wordt het zelfs wel een gastenverblijf. Je gaat het professioneel verhuren of er mogen regelmatig vrienden of familieleden in bivakkeren. Het is allemaal mogelijk met een hardhouten tuinhuis. Zeker als er in het huisje geslapen wordt, is het goed om precies te bedenken wat je wensen zijn. De personeelsleden van Van de Munckhof denken graag op een deskundige manier met je mee.

Een hardhouten tuinhuis met overkapping kopen

Weet je al dat het tuinhuis hardhout met overkapping ingezet wordt als gastenverblijf? Dan is een overkapping fantastisch. De mensen die in het huisje overnachten, kunnen ’s avonds ook nog eens lekker lang buiten zitten. Ook als het buitenverblijf voor jezelf bedoeld is is een overkapping fantastisch. Je verlengt er als het ware de zomer mee. Als andere mensen naar binnen moeten vanwege de kou of wat regendruppels, zitten jullie nog lekker onder de overkapping.