077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een hardhouten tuinhuis

Een hardhouten tuinhuis kopen is een goede investering. Wil je een nieuw tuinhuis of is het voor de eerste keer dat je er een aanschaft? Als je er eenmaal een hebt, wil je hem vast en zeker nooit meer missen. Wat is je bedoeling met het tuinhuis? Of bedenk je dat pas later? Dat kan natuurlijk ook. Als het huis er eenmaal staat, komen de ideeën vaak vanzelf. Meestal weten mensen echter wel waarom ze een tuinhuis aanschaffen. Het is bijvoorbeeld voor het opruimen van tuingereedschap of om de fietsen te stallen. Ideaal als je daar een extra ruimte voor hebt in je tuin. Van een tuinhuis dat je aanschaft bij Van de Munckhof krijg je zeker geen spijt. 

Een hardhouten tuinhuis


Een hardhouten tuinhuis gaat lang mee. Natuurlijk is het in de aanschaf iets duurder dan een tuinhuis van namaak hout. Zet je echter toch een tuinhuis in de tuin, dan kun je het beter meteen goed doen. Bij namaak hout is de kans groot dat je het huisje na een paar jaar alweer moet vervangen. Voor de prijs hoef je het bij Van de Munckhof overigens ook niet te laten. Wij rekenen zeer scherpe tarieven voor onze hardhouten tuinhuizen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Een hardhouten tuinhuis kopen

Een hardhouten tuinhuis is, zoals de naam al doet vermoeden, een stuk steviger dan andere houtsoorten. Een tuinhuis van zacht hout gaat minder lang mee. Mooi is verder dat hardhout echt een natuurlijk product is. Dat is zeker te zien aan de uitstraling. Er zijn verschillende soorten hardhout. Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op. We geven je graag meer informatie. Het is misschien ook handig om ons showterrein eens te bezoeken. We zijn 6 dagen per week geopend en je bent van harte welkom. We zijn gevestigd in Neerkant en ontmoeten je daar graag.