077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een groot tuinhuis met overkapping

Je wilt een groot tuinhuis met overkapping kopen? Je hebt hier vast hele speciale bedoelingen mee. Wil je de kinderen verrassen met een extra groot tuinhuis? Mogen zij hier spelen zoveel als ze willen? Het is voor jongens en meisjes geweldig om een soort eigen huisje te hebben. Ongestoord kunnen ze daar knutselen of fantasiespelletjes doen. Voor jou kan het ook lekker zijn dat de kinderen in het tuinhuis spelen. Natuurlijk kun je nog hele andere bedoelingen hebben met een groot tuinhuis met overkapping. Wij maken hem voor je op maat. 

Mooi tuinhuis groot met overkapping


Een groot tuinhuis met overkapping geeft je extra veel mogelijkheden. Zeker als je tuin toch groot genoeg is, waarom zou je dan niet voor een wat groter tuinhuis kiezen? Je houdt dan nog ruimte genoeg over voor een terras en mooie beplanting. Het voordeel van een overkapping is dat je daar ook nog spullen onder kunt plaatsen. Misschien wil je de fietsen liever niet in de schuur of in het tuinhuis. Dan staan ze ook droog onder de overkapping. Of als je de kliko’s graag droog stalt, dan is de overkapping ideaal. Misschien heb jij hele andere bedoelingen met de overkapping. Je kunt er natuurlijk ook fantastisch onder zitten. Zo verleng je het zomerseizoen en zelfs als het regent zitten jullie buiten droog onder de overkapping.

Inspiratie voordat je groot tuinhuis met overkapping gaat kopen

Je weet dat je een tuinhuis groot met overkapping wilt. Maar verder ben je er nog niet helemaal uit? Je twijfelt over het soort dak? Weet je toch nog niet precies hoe groot de overkapping nu moet worden? Soms kan het dan helpen om inspiratie op te doen. Je ziet dan een aantal voorbeelden en ineens ontdek je wat je precies wilt. Deze inspiratie kun je vinden bij de foto’s op onze website. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons grote showterrein. Daar kun je de verschillende tuinhuizen van dichtbij bekijken. Staat jouw ideale model er toch niet tussen? Laat ons jouw wensen weten en de kans is groot dat we het voor je kunnen realiseren.