077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een geïmpregneerd tuinhuis met luifel

Je wilt een geïmpregneerd tuinhuis met luifel kopen? Dat is een beslissing waar je ongetwijfeld jarenlang plezier van gaat beleven. De tuinhuizen van Van de Munckhof gaan erg lang mee. Kies je dan ook nog voor impregneren, dan is de duurzaamheid helemaal goed. Vuil en weersomstandigheden krijgen veel minder vat op deze tuinhuizen. Er is namelijk een extra beschermende laag aangebracht.

Een tuinhuis geïmpregneerd met luifel


Een geïmpregneerd tuinhuis met luifel betekent lang genieten van de zomer. Vind je het ook altijd zo jammer als je op een warme avond naar binnen moet door een regenbui? Alle kussens en spullen opruimen en dan zit je op een zomeravond gewoon binnen. Als je een luifel aan je tuinhuis hebt, is dat niet nodig. Onder de luifel zijn je tuinstoelen en uiteraard ook jij zelf helemaal droog. Wat de luifel betreft is er veel keus. Je kunt zelf bepalen hoe groot hij is en ook waar hij precies wordt bevestigd. Soms gebruiken mensen de luifel ook wel om hieronder hun fietsen neer te zetten. Of bijvoorbeeld de kliko’s. Het is maar net wat je zelf wilt.

Een geïmpregneerd tuinhuis met luifel kopen

Voor een tuinhuis geïmpregneerd met luifel ben je bij ons op de goede plek. Onze vakmensen hebben veel ervaring en maken tijdens het produceren van de tuinhuizen alleen gebruik van het allerbeste materiaal. De huizen worden door ons prefab gemaakt en kunnen dus snel bij jou thuis door ons worden gemonteerd. Heb je speciale wensen? Wil je bijvoorbeeld een extra klein of juist een heel groot tuinhuis met luifel? Laat het zeker weten, want onze vakmensen weten vrijwel alles te realiseren. We maken alles in onze eigen werkplaats en kunnen de lijntjes daardoor kort houden. Als je nog inspiratie zoekt, verwijzen we je naar onze website. Daar zie je heel wat voorbeelden van tuinhuizen. Ook ben je welkom om ons showterrein eens te bezoeken. Dit bevindt zich in Neerkant en we zijn 6 dagen in de week geopend.