077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een geïmpregneerd tuinhuis

Je wilt een geïmpregneerd tuinhuis kopen? Dan ben je bij Van de Munckhof exact op de goede plek. Een tuinhuis biedt je enorm veel voordelen. Misschien zit je echter niet te wachten op extra onderhoud. Dan is dit soort tuinhuizen voor jou helemaal ideaal. Je weet dan zeker dat het hout optimaal beschermd is. Zowel tegen weersinvloeden als tegen vuil. Zo hoef je het tuinhuis niet vaak te onderhouden of te reinigen en toch behoudt het zijn mooie uitstraling.

Een geïmpregneerd tuinhuis


Een geïmpregneerd tuinhuis vind je bij Van de Munckhof. We hebben een groot assortiment. Impregneren heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats hoef je niet zelf te beitsen of te verven. Dit scheelt weer kostbare tijd die je vast en zeker liever ergens anders aan besteedt. Ook gaat het tuinhuis extra lang mee. De tuinhuizen van Van de Munckhof gaan sowieso al tientallen jaren mee, dus in dit geval kun je helemaal rekenen op lang plezier. Over het hout heen komt namelijk een vocht- en schimmelwerende laag.

Een geïmpregneerd tuinhuis kopen

Voor een geïmpregneerd tuinhuis moet je bij Van de Munckhof zijn. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over dit soort tuinhuizen? We zijn 6 dagen per week geopend. Graag ontmoeten we je een keer op ons grote showterrein. Je kunt dan zelf de verschillende tuinhuizen bekijken, maar het is ook gelijk mogelijk om een van onze medewerkers te spreken. Graag geven ze jou informatie over de vele mogelijkheden. Is het voor jou te ver weg om ons te bezoeken? Ook via de site zijn we bereikbaar. Wij zijn gevestigd in Neerkant.