077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een douglas tuinschuur

Je wilt een douglas tuinschuur kopen? Douglas is de laatste jaren bijzonder populair. Ook bij Van de Munckhof verkopen we vaak tuinschuren van Douglas. Dit hout is dan ook van zeer goede kwaliteit en heeft een prachtige uitstraling. Als je een tuinschuurtje van Douglas hout wilt kopen, ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. 

Voordelen van een douglas tuinschuurtje


Een douglas tuinschuur biedt je verschillende voordelen. In de eerste plaats heeft dit hout een hele mooie uitstraling. De schuur zal daarom absoluut een aanwinst betekenen voor je tuin. Daarnaast kies je op deze manier voor duurzaamheid. In Douglas hout vormt zich veel kernhout. Dit kernhout bevat veel hars wat continue hard wordt. Schimmels krijgen hierdoor veel minder kans en het hout rot dus minder snel. Je begrijpt dat het tuinhuis op deze manier jaren langer meegaat. De kleur van het hout is iets gelig en dit geeft een warme uitstraling. Na verloop van tijd zul je zien dat het hout iets meer naar de kleur grijs toegaat. Veel mensen vinden dit erg mooi. Smaken verschillen echter, dus als jij dat helemaal niets vindt, is er zeker een andere oplossing. Kies dan voor een behandeling met een speciale beits. Dan is de kans op verkleuring een heel stuk kleiner. Tenslotte is onderhoud zo goed als niet nodig. Is dit helemaal wat jij wilt? Kies dan zeker voor een schuur van Douglas hout.

Een douglas tuinschuur kopen

Je zult misschien denken dat een douglas tuinschuurtje heel duur is. Dit hout heeft tenslotte zoveel voordelen, daar zal de prijs dan ook wel naar zijn. Gelukkig valt dit heel erg mee. Zeker gezien de kwaliteit zijn douglas tuinschuren absoluut niet duur. Wel betaal je iets meer dan bijvoorbeeld voor vurenhout. Bij Van de Munckhof mag je altijd rekenen op scherpe prijzen. Als je bij ons langskomt, geven we je meteen een prijsindicatie. Je mag ook altijd even een offerte bij ons aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.