077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een douglas tuinhuis met veranda

Je wilt bij Van de Munckhof een douglas tuinhuis met veranda kopen? Daar zul je ongetwijfeld geen spijt van krijgen. Douglas is de laatste jaren heel populair geworden. Dit hout heeft een bijzonder warme uitstraling. Verder is het bijzonder duurzaam en weet je zeker dat dit tuinhuis lang meegaat. Douglas is een van de hardste naaldhout boomsoorten in Europa. Onbehandeld gaat dit hout zeker 15 jaar mee. Als je het behandeld, verleng je de levensduur nog. Wil je hierover meer informatie? Wij zijn er voor deskundig advies. 

Een tuinhuis douglas met veranda


Een douglas tuinhuis met veranda is voor veel mensen echt een droom. Ga jij deze droom uit laten komen? Bij Van de Munckhof kun je terecht voor tuinhuizen van uitstekende kwaliteit. Een tuinhuis van Douglas hout heeft een hele mooie en warme uitstraling. Wist je dat dit hout, nadat het is opgedroogd, alleen maar harder en harder wordt? Naast het prachtige houtsoort is een tuinhuis met een veranda gewoon heerlijk om in de tuin te hebben. Het tuinhuis is voor veel doeleinden te gebruiken en onder de veranda zet je misschien een loungeset. Dat betekent bijna het hele jaar door genieten.

Een douglas tuinhuis met veranda kopen

Een tuinhuis douglas met veranda kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is ideaal als extra bergruimte of hobbyruimte. Het gebeurt ook nogal eens dat de kinderen in het tuinhuis hun domein hebben. Ze kunnen hier naar hartenlust spelen en knutselen. Misschien schaf jij een tuinhuis met veranda aan om deze in te richten als gastenverblijf? Wat zijn precies je wensen? Wij kunnen altijd even met je meedenken. Kom zeker eens langs op ons grote showterrein. Graag kijken we met je mee. We staan zeker voor je klaar. Het realiseren van jouw perfecte tuinhuis met veranda is onze passie. We maken de huisjes precies op maat. Laat zeker je wensen aan ons horen. We kunnen dan ook geheel vrijblijvend een offerte voor je opstellen.