077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een douglas tuinhuis met overkapping

Wil je een douglas tuinhuis met overkapping kopen? Dan maak je een uitstekende keus. Dit houtsoort gaat erg lang mee. Na uitdroging wordt douglas hout nog steeds harder. We merken dat klanten het soms mooi vinden als het hout zijn oorspronkelijke kleur behoudt. Dan adviseren we je om het douglas hout met beits te behandelen. Wil je hier liever nog meer specifieke informatie over hebben? Neem dan zeker contact met ons op. Je kunt ons via de mail of telefonisch bereiken. Ook ben je van harte welkom bij ons in Neerkant. Je kunt dan meteen ons grote showterrein bezoeken.

Een tuinhuis douglas met overkapping


Je zoekt naar een douglas tuinhuis met overkapping? Dan ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen van zeer goede kwaliteit. Wij maken de huisjes precies op maat. We werken alleen met materiaal van hoge kwaliteit en onze medewerkers zijn echte vakmensen met veel ervaring. Wil je ook zo’n mooi buitenverblijf in je tuin? Je bent zeker welkom bij ons. Vraag anders eerst geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een douglas tuinhuis met overkapping kopen

Een tuinhuis douglas met overkapping is echt een aanschaf waar je heel veel zin in hebt? Dit houtsoort heeft een hele mooie structuur. Ook de kleur is bijzonder mooi. Deze tuinhuizen betekenen daarom echt een aanwinst in een tuin. Een tuinhuis met een overkapping is helemaal geweldig. Je kunt op die manier ook als het regent nog gewoon buiten blijven zitten. Of je gebruikt de overkapping om hier bijvoorbeeld fietsen onder te zetten. Wist je dat je bij Van de Munckhof ook terecht kunt voor garages, schuren, prieeltjes en kapschuren? Als je meer informatie zoekt, kun je ook altijd onze brochure downloaden. Je vindt deze op de website.