077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Wilt u een Douglas kapschuur kopen?

De kapschuur begint steeds populairder te worden. Het is een soort schuur die twee verschillende elementen met elkaar verbindt. Niet alleen is het een schuur waar u spullen in op kunt bergen, maar het is ook een overkapping waar u lekker onder kunt zitten. We raden u dan ook aan om eens op onze website bij de mogelijkheden op dit gebied te komen kijken, als u bij uw huis een mooie kapschuur wilt laten maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Douglas kapschuur te laten maken. Een schuur van het mooiste Douglas hout, dat er jarenlang prachtig bij zal blijven staan.

Een kapschuur van Douglas hout

Douglas hout is een prachtige, sterke houtsoort, waarbij u er zeker van kunt zijn dat deze voor een prachtige schuur zorgt. Bij Van Munckhof Tuinhuiscentrum bent u aan het juiste adres voor de mooiste kapschuur die u maar kunt wensen. We hebben vele jaren ervaring met het maken van kapschuren en andere soorten schuren en overkappingen. We hebben door de jaren heen al heel wat verschillende kapschuren gemaakt en gaan ook graag aan de slag met het maken van een dergelijke schuur voor u.

 

Wilt u een Douglas kapschuur kopen?

Indien u een Douglas kapschuur wilt kopen raden wij u aan om hiervoor gewoon eens contact met ons op te nemen. Bij Van Munckhof Tuinhuiscentrum staan mensen klaar die samen met u gaan bekijken wat voor schuur het precies moet worden. We bekijken het materiaal en het formaat van de schuur, waarna we ook bekijken waar u de schuur precies wilt hebben staan. Wij zorgen er dan voor dat de schuur gemaakt en geplaatst wordt, zodat u straks een schitterende schuur in uw tuin heeft staan waar u optimaal van kunt gaan genieten. Neem even contact met ons op via het contactformulier op onze website.