077 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een douglas houten tuinhuis met overkapping

Je wilt een douglas houten tuinhuis met overkapping kopen? Weet dat je dan welkom bent bij Van de Munckhof. Wij maken tuinhuizen van de allerbeste kwaliteit. We hebben inmiddels veel ervaring met het produceren van tuinhuizen. Als je inspiratie op wilt doen, nodigen we je uit om ons showterrein te bezoeken. Hier kun je tientallen tuinhuizen bekijken. Heb je vragen, dan is er altijd wel een medewerker die even tijd voor je heeft. We staan zeker voor je klaar. Je kunt overigens ook inspiratie opdoen via de website. Je ziet daar projecten waar we momenteel mee bezig zijn, maar ook tuinhuizen die al door ons bij andere mensen zijn geplaatst. Kijk hiervoor bij onze fotogalerij.

Een tuinhuis douglas hout met overkapping maakt jouw zomer nog langer


Heb jij een douglas houten tuinhuis met overkapping, dan duurt jouw zomer extra lang. Krijg jij ook nooit genoeg van lange en warme zomeravonden? Zit je graag tot een eind in september buiten? Als je een tuinhuis met een overkapping hebt, kun je nog veel langer buiten zitten. De reden dat je normaal gesproken naar binnen gaat is waarschijnlijk de temperatuur. Het wordt fris en dan is het gewoon niet prettig meer om buiten te zitten. Of het is nog lekker warm, maar er komt net een regenbuitje bij jullie langs. Met een overkapping zijn deze problemen vanzelf opgelost. Je kunt heerlijk buiten blijven zitten.

Een douglas houten tuinhuis met overkapping kopen

Een tuinhuis douglas hout met overkapping is een investering waar je echt iets aan hebt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Daarnaast heeft dit hout een bijzonder warme uitstraling. De kleur is erg mooi en ook de structuur spreekt veel mensen aan. Dit tuinhuis betekent echt een aanwinst voor je tuin. Dankzij de enorme duurzaamheid gaat dit hout heel lang mee. Onbehandeld welteverstaan. Na uitdroging wordt douglas hout zelfs steeds harder. Vind je het mooi om de oorspronkelijke kleur te behouden, dan raden we je aan om het hout met beits te behandelen. Heb je nog vragen hierover? Laat het ons zeker weten. Of vraag alvast geheel vrijblijvend een offerte aan bij Van de Munckhof.